Masseren is mijn grote passie. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd holistisch masseur en massagetherapeut. Voorheen heb ik jarenlang mijn eigen praktijk als logopediste gehad en heb ik de weg gevolgd van het gesproken woord naar het werken met de kracht van de stilte en de aanraking.

Samen met jou ga ik op zoek naar dat wat nog niet gezegd kan worden, maar wat ons lichaam al wel wil delen. Ik nodig je uit om in gesprek te gaan met je lichaam. Door mijn massages, die gericht zijn op bewustwording, ontspanning en klachtgericht zijn.

Ik bied je verschillende massagevormen waarmee ik je kan begeleiden: klassieke massage, haptische massage, holistisch pulsen, deep tissue massage.

In de massagetherapie staat niet alleen de klacht centraal, maar ook de onderliggende oorzaken die hieraan bijdragen. De massagetherapie nodigt je uit om te ervaren hoe het met je gaat, zonder een oordeel hierover te vellen. Door gedachten en gevoelens toe te laten, ontstaat ruimte en inzicht. Je kunt je bewust worden van de signalen van je lichaam en het stelt je in staat om te gaan luisteren naar het verhaal achter de klacht. Bewustwording en inzicht vormen een belangrijke stap tot helen.

In ons dagelijks leven overheerst vaak een gevoel van stress, gebrek aan tijd en presteren.

In mijn praktijk nodig ik je uit jezelf te ontmoeten onder mijn handen.