Hydrakussen massage

De term HYDRO-massage geeft al aan waar het om draait. De basis van deze nieuwste massagevorm is het werken met warm water waardoor je spieren sneller ontspannen en aangenaam soepel worden.

Tijdens deze weldadige totaal massage lig je op een groot warmwaterkussen die op de gewenste temperatuur (ongeveer 42 graden) is gebracht. Het warme water stimuleert de bloedsomloop. De warmte zorgt samen met de optimale natuurlijke ligging van de wervelkolom, voor ontspanning van het zenuwstelsel. Een gevolg hiervan is, dat je spieren goed kunnen ontspannen tijdens de massage, waardoor ze beter gemasseerd kunnen worden. Je ligt de gehele tijd op je rug te genieten van een algehele lichaamsmassage, waarbij je rug nek en schouders diep gemasseerd kunnen worden. Door de warmte trekt de aromatische olie goed in.

Gedurende de massage worden je nek en ruggenwervels optimaal ondersteund en keren tijdens de massage is niet meer nodig. Je lichaamsgewicht zorgt voor precies de goede druk tijdens de massage. Dit maakt dat deze massage geschikt is voor iedereen maar vooral ook voor mensen met chronische rugklachten of voor mensen die om wat voor reden dan ook niet in buikligging kunnen plaats nemen. Het hydromedkussen maakt ook vaak onderdeel uit van een zwangerschapsmassage.